Noutăţi


Accidentul Vascular Cerebral - Diagnostic precoce si tratament. Impact medico-social & economic.

postat 11 sept. 2018, 05:38 de Costin Stroie

In data de 14 Septembrie 2018, la Palatul Parlamentului, Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania (SNRIR) va organiza Conferinta cu tema "Accidentul Vascular Cerebral - Diagnostic precoce si tratament. Impact medico-social & economic".
Avem onoarea de a va invita sa participati la acest eveniment.

Presedinte SNRIR,
Prof. Dr. IANA GHEORGHE

A noua ediţie a Conferinţei Naționale a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România

postat 26 apr. 2018, 05:44 de Costin Stroie

A 9-a ediţie a Conferinţei Naționale a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România va avea loc la Gura Humorului, Hotel Best Western Bucovina, în perioada 26-28 octombrie 2018.

A opta ediţie a Conferinţei Naționale a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România

postat 11 oct. 2017, 05:54 de Costin Stroie

A 8-a ediţie a Conferinţei Naționale a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România va avea loc la Sibiu, Hotel Ibis, în perioada 24 – 26 noiembrie 2017.

A Şaptea Conferinţă Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România

postat 16 iun. 2016, 10:22 de Costin Stroie

A Şaptea Conferinţă Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România va avea loc la Hotel Sport, Poiana Brașov, în perioada 25-27 noiembrie 2016.

Electroporation for Medicine: Basic Knowledge, Applications and Technologies

postat 21 mai 2015, 09:04 de Costin Stroie

This course disseminates the latest knowledge and technological innovations on electroporation and its therapeutic applications: electrochemotherapy, gene electrotransfer, tumor ablation etc.
The course is open to medical doctors in oncology, dermatology, surgical specialities and other professionals from the clinics, but also to medical students, PhD students and researchers in human and veterinary medicine, dentistry, biology, biotechnology, biophysics-biochemistry.
During three half-days, the course is organized in lectures and tutorials giving the concepts as molecular mechanisms and technological development of electroporation, but focuses mainly on clinical applications.
This course is the main scientific event entirely dedicated to electrochemotherapy held in Romania, and gathers top scientists-clinicians and researchers.

A Șasea Ediție a Școlii de Iarnă a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România

postat 26 feb. 2015, 07:03 de Costin Stroie

A Șasea Ediție a Școlii de Iarnă a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România va avea loc în perioada 27-29 noiembrie 2015.
Organizator: Paloma Tours.

Abordarea pluridisciplinara a pacientilor cu tumori hepatice maligne

postat 3 feb. 2015, 06:09 de Costin Stroie

Sub egida Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania se va desfasura in data de 14 februarie 2015 la Hotelul Hilton din Bucuresti, strada Episcopiei 1-3, in sala "Regina Maria", simpozionul "Abordarea pluridisciplinara a pacientilor cu tumori hepatice maligne".
Manifestarea este prezidata de Conf. Univ. Dr. Bogdan Popa si este creditata EMC.
Organizat in parteneriat cu Angiospectru Med, Celonova INC si Spitalul Sanador, evenimentul va avea ca subiect  principal de discutie colaborarea dintre radiologul interventionist si chirurg, gastroenterolog, oncolog in cazul terapiei pacientilor cu tumori hepatice maligne si va beneficia de participarea ca invitat de onoare a Prof. Dr. Boris Radeleff, Universitatea Heidelberg. Lectorii simpozionului sunt cadre universitare cu experienta, din Bucuresti si din tara.

Simpozion de Radiologie Interventionala -- 6-7 iunie 2014, Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, Bucuresti

postat 16 apr. 2014, 10:38 de Costin Stroie

Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, in parteneriat cu Philips Healthcare si Gadagroup Romania, are deosebita onoare de a va invita la Simpozionul de Radiologie Interventionala ce va avea loc in perioada 6-7 iunie 2014, la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, Bulevardul Nicolae Balcescu 4, Bucuresti.
Evenimentul va fi coordonat de Dr. Bogdan Popa – Presedinte Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania (Sectiunea Radiologie si Oncologie Interventionala) si Dr. Stefanita Dima (Sectiunea Neuroradiologie Interventionala), si prezidat de Prof. Dr. Gheorghe Iana.
Simpozionul isi propune sa aduca in prim plan procedurile interventionale in domeniul oncologiei si neurologiei si rolul acestora in tratamentelor diferitelor afectiuni. Vor fi prezentate tehnici actuale utilizate in oncologia si neuroradiologia interventionala exemplificate prin cazuri practice, si prin intermediul invitatilor din afara tarii vor fi expuse practicile utilizate in clinici din afara Romaniei.

Durata: 2 zile
Limba cursului: Romana
Numar limitat participanti: 40 de participanti
Taxa participare:
  1. Inregistrare si plata pana la 15 mai 2014
    Medici specialisti: 100 lei
    Medicii rezidenti : 50 lei
  2. Inregistrare si plata dupa 15 mai 2014
    Medici specialisti: 150 lei
    Medicii rezidenti : 75 lei
Taxa de participare se va achita catre Gadagroup Romania SRL, CUI RO8936710, cont RO53 RZBR 0000 0600 1549 0824, deschis la Raiffeisen Bank.

ATENTIE!
Pe documentul prin care efectuati plata taxei de participare trebuie specificat lizibil NUMELE PARTICIPANTULUI si mentionat “Simpozion de Radiologie Interventionala” pentru a putea fi luat in considerare ca participant.

CONFIRMAREA INREGISTRARII
Confirmarea inregistrarii se face prin trimiterea formularului de inregistrare completat integral si a copiei dupa documentul ce atesta plata taxei de participare la adresa de mail: veronica.alecsa@gadagroup.com sau la numarul de fax: 021-3172105

Pentru inscrieri si detalii suplimentare:
Veronica ALECSA, Marketing Coordinator
Tel. : 021-3172102

Programul Școlii de Iarnă

postat 30 oct. 2013, 07:44 de Costin Stroie

Programul Manifestarii va fi disponibil in saptamana 4-9 Noiembrie.

Programul începe vineri 29 Noiembrie orele 8.00 si se termina sâmbăta 30 Noiembrie orele 12.00

1-10 of 18